WikiStrinda er Strinda historielags leksikon over historiske personer, begivenheter og bilder i tidligere Strinda kommune og Trondheim kommune, samt områder påvirket av trøndere. WikiStrinda inneholder også artikler av nasjonal interesse, spesielt knyttet til emigrasjon fra Trøndelag.

WikiStrinda er også på Facebook, besøk oss her.


Arne Blix

Fra WikiStrinda
Hopp til navigering Hopp til søk
Arne Blix

Arne Blix (20.9.1954 i Lyngen-)

Arne Blix er utdannet jurist og ble fra 16. november 2006 konstituert som sjefredaktør i Adresseavisen etter at Gunnar Flikke fratrådte.

1. april 2007 ble han ansatt som sjefredaktør i Adresseavisen, hvor han har vært ansatt siden 1985 og redaktør siden 1995, først som med ansvar for utvikling og kompetanse og senere som nyhetsredaktør. Han ledet arbeidet med omleggingen av Adresseavisen fra fullformat til tabloid.

Blix studerte jus på egen hånd mens han var VGs eneste journalist i Midt-Norge og var før det journalist i Bladet Tromsø siden 1976. Han har også skrevet lærebok i journalistikk, bygget opp journalistutdanningen i Bodø og var amanuensis i journalistikk i 1988. Internt i Adressavisen skapte han «Adressaskolen». Han satt i stillingen til 1. juli 2015.

Kilder

  • Wikipedia

Eksterne lenker