WikiStrinda er Strinda historielags leksikon over historiske personer, begivenheter og bilder i tidligere Strinda kommune og Trondheim kommune, samt områder påvirket av trøndere.
WikiStrinda inneholder også artikler av nasjonal interesse, spesielt knyttet til emigrasjon fra Trøndelag.

WikiStrinda er også på Facebook, besøk oss her.Expert Bonus

Fra WikiStrinda
Hopp til: Navigasjon, søk
Expert Bonus Bilde fra byggets nordøstre side. Foto: Jan Habberstad
Rema 1000 kom her i 2012. Foto: Jan Habberstad 2014
Expert Bonus, Sluppenveien 2, er en elektrokjede som leide lokaler hos GH Eiendom AS (tidligere GH Elektriske). GH står for innehaverens navn Gunnar Heglund.

Fokus Bank holdt til i bygget i mange år.

Expert AS er et nordisk handelsselskap innen forbrukerelektronikk. Expert har virksomhet i Norge, Danmark, Sverige, Estland og Finland.

Expert er eiet av A Wilhelmsen som er et Oslobasert selskap med nær 70 års historie. Selskapet har blant annet vært engasjert i shipping og offshore som eier og operatør av tankskip, bulkskip, frakteskip for biler samt offshorefartøyer og rigger. Selskapet har i 40 år vært engasjert i cruisevirksomhet, og er i dag en av de største aksjonærene i det børsnoterte selskapet Royal Caribbean Cruise Line Ltd. Selskapet er også et betydelig engasjement innen eiendom i Norge og i Baltikum. Awilhelmsen baserer sine virksomheter på et langsiktig eierskap.

I Norge og Sverige er Expert en klar nummer to og i Danmark er Expert markedsleder. Expert er dermed den nest største aktøren i det skandinaviske markedet. Ved utgangen av mars 2009 omfattet Experts virksomhet 1019 butikker tilknyttet Expert i Norden. Av disse er ca 246 butikker helt eller delvis eiet.

Norge Expert AS eier 100 prosent av Expert Norge AS, 100 prosent av internettselskapet BestBuy AS og 34 prosent av Christiania Belysning AS. Expert Norge eier også nettbutikken www.expert.no. Per mars 2009 har Expert Norge AS 249 butikker fordelt over hele landet. Av disse er 70 helt eller delvis eiet av Expert, 116 var handlereide butikker med Expertprofil mens 63 var grossistkunder uten Expertprofil.

I 2012 overtok Rema 1000 bygningen

Området så noe andeledes ut i 1959, se kart [1]

Kilde

  • 1. Expert

Eksterne lenker