WikiStrinda er Strinda historielags leksikon over historiske personer, begivenheter og bilder i tidligere Strinda kommune og Trondheim kommune, samt områder påvirket av trøndere.
WikiStrinda inneholder også artikler av nasjonal interesse, spesielt knyttet til emigrasjon fra Trøndelag.

WikiStrinda er også på Facebook, besøk oss her.Sporingskategori

Hopp til: Navigasjon, søk

Denne siden lister sporingskategorier som er automatisk befolket av Mediawiki-programvaren. Navnene deres kan endres ved å redigere de tilhørende systembeskjedene i MediaWiki-navnerommet.

Sporingskategori Beskjednavn Kategori-inklusjonskriterium
Indekserte siderindex-categoryDenne siden er påført det magiske ordet __INDEX__ (og er i et navnerom hvor flagget er tillatt), og vil derfor bli indeksert av roboter selv når det normalt ikke ville skjedd.
Ikke-indekserte sidernoindex-categoryDenne siden indekseres ikke av roboter fordi den er merket med det magiske ordet __NOINDEX__ og er i navnerom der dette flagget tillates.
Sider med duplikate argumenter i malkallduplicate-args-categoryDenne siden inneholder malkall med duplikate parametre, slik som {{foo|bar=1|bar=2}} eller {{foo|bar|1=baz}}.
Sider med for mange prosesskrevende parserfunksjonerexpensive-parserfunction-categorySiden bruker for mange dyre parserfunksjoner (som #ifexist). Se Manual:$wgExpensiveParserFunctionLimit.
Sider med utelatte malparameterepost-expand-template-argument-categorySiden er større enn $wgMaxArticleSize etter utvidelse av et malargument (noe i tre krøllparenteser, som {{{foo}}}).
Sider som inneholder for store malerpost-expand-template-inclusion-categorySidestørrelsen er større enn $wgMaxArticleSize etter at alle maler er utvidet, så noen maler ble ikke utvidet.
Skjulte kategorierhidden-category-categoryKategorien inneholder __HIDDENCAT__</code> i sideinnholdet, hvilket gjør at den som standard ikke vises i kategorilisten på sider.
Sider med brutte fillenkerbroken-file-categorySiden inneholder en ødelagt lenkefil (en lenke for å bygge inn en fil når filen ikke eksisterer).
Sider hvor antallet noder er overskredetnode-count-exceeded-categorySiden overskriver maksimalt nodeantall.
Sider hvor ekspansjonsdybden er overskredetexpansion-depth-exceeded-categorySiden overskrider maksimal utvidingsdybde.