WikiStrinda er Strinda historielags leksikon over historiske personer, begivenheter og bilder i tidligere Strinda kommune og Trondheim kommune, samt områder påvirket av trøndere. WikiStrinda inneholder også artikler av nasjonal interesse, spesielt knyttet til emigrasjon fra Trøndelag.

WikiStrinda er også på Facebook, besøk oss her.


Strinda-kalenderen 2021

Fra WikiStrinda
Hopp til navigering Hopp til søk
Kalender forside
Estenstadhytta
Lerkendal kolonihage

Strinda-kalenderen 2021 er utgitt av Strinda historielag i september 2020, og er lagt ut for bestilling og salg fra 15.september.

Arbeid pågår: Vennligst ikke rediger artikkelen mens arbeidet pågår.

Du finner informasjon om hvordan du bestiller kalenderen på vårt nettsted, se....

Kalenderen koster 150 kroner, og finnes i noen butikker som også selger vår årbok Strinda-den gang da. Vi sender Strindakalenderen i posten som massekorsbånd til oppgitt adresse for kr 170.

Jubileumskalenderen vår er laget av Leif Otto Furseth og viser utsøkte tegninger av gårder og landemerker i gamle Strinda kommune, som ble del av Trondheim kommune i 1964. Strinda historielag ble stiftet 9. mai 1996 og fyller 25 år i 2021.

Gjennom disse årene har medlemstallet nå økt til godt over 600. Vi arrangerer medlemsmøter, turer og bedriftsbesøk.Vi har også et godt lager av eldre årbøker til salgs

I 2021 vil det forhåpentlig bli flere arrangementer på flere arenaer enn i koronaåret 2020...

Dersom du har lyst til å bli medlem koster dette 250 kroner for enkeltmedlemsskap og 300 for parmedlemsskap. Inkludert i prisen er ett eksemplar av vår årbok. Hvis du ønsker å bli medlem, eller kjøpe årbøker, eller denne jubileumskalenderen, gå da til vårt nettsted strindahistorielag.no.

Styret i Strinda historielag ønsker alle medlemmer, kunder og forretningsforbindelse et godt jubileumsår sammen med oss.

Bilde av Bestillingsskjema for Strinda-kalenderen 2021